Engineering

Engineering betekent ontwikkeling en ieder bedrijf wil ontwikkelen. NNTS is in staat u daarbij te helpen door de juiste studenten in te schakelen voor het engineeringproces. Dat houdt in dat het volledige proces aangepakt kan worden, van ruwe schets tot productieproces en van een requirementsanalyse tot hightech elektronica. Hiervoor betrekken wij ook juist studenten met een HBO en MBO achtergrond, met veel ervaring in de praktische uitwerking van projecten.

Om uw ideeën optimaal vorm te geven pakken wij de projecten gestructureerd aan, analyseren wij de benodigde kennisgebieden en schakelen de juiste studenten in voor die taak. Dit proces houden wij inzichtelijk, zodat u altijd op de hoogte bent wat wij doen, hoe wij dat doen en met welke studenten wij dat doen. Zo blijft u altijd in controle van uw eigen proces.

Machinebouw

Bij machinebouw kunt u denken aan een simpele handschep voor ijsbolletjes tot een volautomatische sorteermachine. De machinebouw richt zich op efficiënte, praktische en haalbare oplossingen waarbij uw ideeën worden omgezet in tastbare producten. Omdat wij SolidWorks Professional gebruiken, een 3D CAD programma, komen de producten al tot leven nog voordat ze geproduceerd worden.

Voor het ontwerp van machines gaan wij met u om tafel om te kijken hoe een schets op tafel zo goed mogelijk ontwikkeld kan worden tot volwaardig product. Daarvoor gebruiken wij werktuigbouwkundigen voor de functionaliteit, industrieel ontwerpers voor de uitstraling en elektrotechnici voor de nodige meet- en regeltechniek. Wij nemen u mee in de ontwikkeling en zorgen dat u altijd tevreden bent met het resultaat.

Elektronisch ontwerp

Elektronica is in de moderne wereld niet meer weg te denken en de ontwikkeling van elektronica gaat razendsnel. NNTS kan u meenemen in deze ontwikkelingen door zowel de software als de hardware te ontwerpen. Het ontwerpproces van uw producten wordt altijd gedaan door een samengesteld team van studenten, waardoor bijvoorbeeld ook op gebruiksgemak, ergonomie en uitstraling wordt ontworpen.

Voor de software maken wij gebruik van model-based programming, wat betekent dat de geschreven programma's altijd gevalideerd worden voor implementatie in het systeem. Welk systeem is aan u, want onze programmeurs kunnen in vrijwel alle talen programmeren. Denk aan C++, Java, Python en Ansi C.

De ontwikkeling van hardware gebeurt niet simpelweg door het samenvoegen van componenten, maar is een nauwkeurig proces waarbij alle aansluitingen moeten worden beschouwd. Wij gebruiken het softwarepakket Eagle, waarin alle componenten en aansluitingen systematisch en overzichtelijk worden verwerkt om tot een goed ontwerp van de hardware te komen.