Opdrachten gezocht

      Reacties uitgeschakeld voor Opdrachten gezocht

Vanwege aanwas van een aantal goede nieuwe studenten Industrieel Product Ontwerpen en Mechanica zijn wij op zoek naar projecten op die twee gebieden. Heeft u een vraagstuk in die richting, neem dan vooral contact met ons op!

Nominatie beste Startup Twente

      Reacties uitgeschakeld voor Nominatie beste Startup Twente

NNTS is door de jury van TOM'S Business Blow-out genomineerd op de shortlist voor de categorie "Beste Startup". Tijdens het TOM's Business Blow Out Event op 17 november 2017 in de Grolsch Veste heeft Jurre NNTS gepitcht en zijn we als finalist geëindigd. Helaas hebben we niet gewonnen, maar de nominatie was natuurlijk al een hele eer. Alle winnaars, gefeliciteerd en Van Deinse Media bedankt voor de voortreffelijke organisatie. Tot volgend jaar!

Vacature Projectmanager Voltijd

      Reacties uitgeschakeld voor Vacature Projectmanager Voltijd
Bij No Nonsense Technical Solutions (NNTS) werken wij met ambitieuze studenten aan innovatieve projecten van opdrachtgevers. Hierbij komen de meest uiteenlopende disciplines langs; alleen al in één project. Denk hierbij aan werktuigbouwkunde, elektronica, software- en hardware, civiele techniek, etc. etc.
 
NNTS biedt advies, projectondersteuning en innovatie op alle denkbare technische gebieden. Onze dienstverlening kenmerkt zich door specialistische academische kennis, hoge flexibiliteit, betrouwbaarheid en een frisse blik. Ambitieuze en goed presterende studenten en pas afgestudeerden van alle technische universiteiten van Nederland werken samen om opdrachtgevers te voorzien van een degelijk advies, prototype of product, waardoor bedrijven toegang krijgen tot de specialisten van de toekomst.
 
Wij zoeken per direct iemand die meerdere projecten kan leiden en zowel planmatig als inhoudelijk richting geeft aan het project. Je werkt hierbij in een team van talentvolle, gedreven studenten en pas afgestudeerden. Als projectmanager zal je ook geregeld contact hebben met klanten.
 
Het bedrijf is jong en nog volop in beweging en je krijgt de kans om een grote rol in dit proces te spelen. Je bent de spil in de organisatie en neemt vele verschillende verantwoordelijkheden op je; binnen projecten, in klantcontact en organisatorisch. Je bent gedreven, hebt een commerciële instelling, kunt goed met planningen en structuur overweg en hebt technisch voldoende vakinhoudelijke kennis om bij alle projecten het overzicht te houden. Dit betekent natuurlijk niet dat je van elke discipline de ‘ins and outs’ moet weten, maar wel dat je het kan volgen en kan meedenken.
 
Als geboren leider zul je meerdere projecten autonoom gaan leiden en zul je deel uitmaken van het managementteam dat de ontwikkeling van NNTS richting geeft.
 

Interesse in een zeer dynamische baan in een inspirerende omgeving? Neem dan contact met ons op door te mailen naar t.h.thuijsman@nnts-group.nl met je motivatie en je CV, onder vermelding van Vacature Projectmanager Voltijd.

Functie

Projectmanager voltijd

Studiefase

Afgestudeerd HBO/WO

Vakgebied

Mechanical Engineering
Advanced Technology
Soortgelijke richtingen

Aryzon augmentedrealitybril

      Reacties uitgeschakeld voor Aryzon augmentedrealitybril

Opdrachtgever:
Website:
Soort project:
Periode:

Projectleider:
Teamleden:

Aryzon 
www.aryzon.nl
Prototype-ontwikkeling
Juli - oktober 2017

Jurre Kuijper
Frank Spierings
Hessel Diepeveen
Ruben Klomp
Rick Bolte

 

Na de groei van Virtual Reality (VR) in de afgelopen jaren begint nu ook Augmented Reality (AR) op te komen. Naast de duurdere varianten zoals de Hololens van Microsoft proberen bedrijven ook op een goedkope manier AR-brillen op de markt te brengen. Aryzon is hierin geslaagd! Voor verdere ontwikkeling hebben zij NNTS gevraagd om hulp.

Lees meer

Start project riothermie

      Reacties uitgeschakeld voor Start project riothermie

We starten binnenkort voor de gemeente Rotterdam! We gaan onderzoek doen naar riothermie en we zullen onder andere data gaan structureren, analyseren en interpreteren. Op basis van het onderzoek gaan we aanbevelingen doen waarmee de gemeente Rotterdam weer vervolgprojecten kan opstarten. Op naar een duurzame wereld!

NNTS op Electronics & Applications event

      Reacties uitgeschakeld voor NNTS op Electronics & Applications event

Dinsdag 30 mei was NNTS aanwezig op het Electronics & Applications event in de Jaarbeurs in Utrecht. Op deze beurs waren engineers en innovators aanwezig om de laatste stand van de (elektro)techniek te aanschouwen. Er zijn interessante gesprekken gevoerd met bestaande en potentieel nieuwe partners om samen tot innovatieve projecten te komen!

Kick-off bijeenkomst Metaal 2017

      Reacties uitgeschakeld voor Kick-off bijeenkomst Metaal 2017

Op 11 oktober 2017 wordt het evenement Metaal 2017 gehouden en NNTS was aanwezig bij de kick-off bijeenkomst. Metaal 2017 geeft een update van de ontwikkelingen op het gebied van de metaalverwerkende industrie (verspanend, niet-verspanend en 3D printen) en bedrijven uit deze sector zullen aanwezig zijn om kennis te delen.

Op de kick-off bijeenkomst ging NNTS in gesprek met kleine en middelgrote bedrijven om te kijken welke vraagstukken er liggen waarmee NNTS deze bedrijven kan helpen innoveren.
 

NNTS bij Health Valley Event 2017

      Reacties uitgeschakeld voor NNTS bij Health Valley Event 2017

NNTS was donderdag 9 maart aanwezig op het Health Valley Event in Nijmegen. Het thema van deze dag was ‘Patient driven technology’ en het evenement gaf een update van recente technologische ontwikkelingen in de zorg. Kennis en ideeën op het gebied van o.a. robotica, nanotechnologie en beacon technologie werden hier gepresenteerd. Er speelden interessante vraagstukken waar NNTS graag aan bij wil dragen. Hoe maak je bijvoorbeeld gebruik van techniek in de zorg én hoe voldoe je tegelijkertijd aan de privacywetgeving?

Lees meer

Verkennend onderzoek geothermie

      Reacties uitgeschakeld voor Verkennend onderzoek geothermie

Opdrachtgever:
Website:
Soort project:
Periode:

Projectleider:
Teamleden:

Gemeente Enschede - Stedelijke Ontwikkeling
www.enschede.nl
Onderzoek en advies
Maart - augustus 2017

Nathan Baak
Anne Hofman
Kay Hermann
Richard Roos
Simone ten Have
Thomas Thuijsman
Wilco Mensink

Partners:

Dr. Maarten Arentsen, Energie Innovatie,
Universiteit Twente
Em. Prof. Dr. Ir. Theo van der Meer,
Thermische Werktuigbouwkunde, Universiteit Twente

Met de toenemende doelstellingen voor de reductie van CO2-uitstoot en het terugbrengen van gasverbruik, zijn gemeenten op zoek naar mogelijkheden voor duurzame energiebronnen. Zo ook de gemeente Enschede. 

Lees meer

Ontwikkeling hardware en back-end software voor sensorsysteem JimFIT

      Reacties uitgeschakeld voor Ontwikkeling hardware en back-end software voor sensorsysteem JimFIT

Opdrachtgever:
Website:
Soort project:
Periode:

Projectleider:
Teamleden:

JimFIT
www.jim-fit.nl 
Prototype ontwikkeling
Maart  - juni 2017

Tomas Kreuger
Thijs van Ede
Ruben Klomp
Arnold Hofstede
Peter Witkamp

 

Er is veel innovatie gaande rondom sensortechnologie en Nederland loopt hierin voorop. Sensorsystemen worden kleiner, sneller en nauwkeuriger. Daarnaast wordt de sensortechnologie voor steeds meer doeleinden gebruikt, hierbij kan gedacht worden aan slimme functies in autonome apparaten (machines, werktuigen en consumentenproducten) en het vastleggen van menselijke bewegingen.

Lees meer