Onze studenten overzichtspagina

Onze studenten zijn natuurlijk de drijvende kracht achter NNTS en wij hechten dan ook veel waarde aan inzet, kwaliteit en betrouwbaarheid. De studenten werken in multidisciplinaire teams en daardoor versterken zij elkaars kwaliteiten, zowel in algemene vaardigheden als in vakspecifieke kennis. Daarom werken bij ons pure WO studenten en ook studenten met een HBO of zelfs MBO achtergrond waardoor praktisch inzicht nooit ontbreekt. Door hun gezamenlijke kwaliteiten, enthousiasme en inzet kunnen zij iedere uitdaging aan.

Benieuwd naar onze studenten?

Universiteit Twente is gevestigd in Enschede. Op deze universiteit ligt de nadruk op 'high tech human touch', een researchuniversiteit gefocust op technische ontwikkelingen en de betekenis daarvan voor mens en maatschappij. Duurzaamheid, energie, gezondheid en veiligheid zijn relevantie vraagstukken en belangrijke onderwerpen voor onderwijs en onderzoek aan de Universiteit Twente. Daarnaast wordt ondernemend studeren aangemoedigd.

De TU Delft richt zich op technische oplossingen die significant impact hebben op een duurzame samenleving en een bloeiende economie.

Kernwaarden van deze universiteit zijn respect, integriteit, expertise, betrokkenheid, transparantie en vermijden van belangenverstrengeling.

De Technische Universiteit Eindhoven is een onderzoeksuniversiteit en gespecialiseerd in engineering science & technology. Studenten van deze universiteiten zijn bezig met oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, innovaties in samenwerking met het bedrijfsleven en 'science for science': de vooruitgang van de technische wetenschappen.