Organisatie

In juni 2015 werd een bedrijf opgericht waar studenten naast hun studie kunnen werken in het vakgebied waar zij voor studeren. Hier kunnen bedrijven voor scherpe tarieven hun vraagstukken neerleggen, terwijl zij in contact komen met potentiële werknemers. Met het oog op duurzame ontwikkelingen wil oprichter Jurre Kuijper zich onderscheiden door duidelijke communicatie en bovenal door bruikbare en praktische oplossingen te geven. De naam was dan ook snel bedacht:

No Nonsense Technical Solutions

Door te werken met studenten uit allerlei studierichtingen kan voor ieder project een geschikt multidisciplinair team worden samengesteld en wordt waar nodig door middel van externe kennis de kwaliteit gewaarborgd. Voor studenten is dit de ideale plek om hun opgedane kennis toe te passen, voor bedrijven de perfecte kans om oplossingen te vinden voor vraagstukken en inspiratie op te doen voor nieuwe mogelijkheden. 

Visie & Missie

Onze visie is een organisatie waar bedrijven snel en effectief toegang krijgen tot wetenschappelijke kennis voor bruikbare en direct toepasbare resultaten.

Onze missie is om een brug te vormen tussen het bedrijfsleven, studenten en de universiteit, door multidisciplinaire teams van studenten naast hun studie te laten werken voor het bedrijfsleven.

Organisatie

Eigenaar Jurre Kuijper

Jurre Kuijper is de oprichter van NNTS en studeert voor de master Thermische Werktuigbouwkunde aan de Universiteit Twente, nadat hij eerst zijn bachelor heeft behaald in Civiele Techniek aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). Binnen NNTS houdt hij zich voornamelijk bezig met de bedrijfsvoering, de projectleiders en natuurlijk het contact met de bedrijven. 

Jurre hecht veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en toewijding, kortom aan No Nonsense. Het is voor hem belangrijk dat de klant tevreden is en heeft daarom een werkwijze ontwikkeld waarmee studenten zichzelf en anderen kunnen controleren. Bovendien kan externe kennis van bijvoorbeeld de Universiteit Twente worden ingeschakeld voor extra kwaliteit waarborging.

Financiën Janine Bors

Janine Bors is verantwoordelijk voor alle financiële zaken binnen NNTS; van crediteuren en debiteurenbeheer tot het verwerken van declaraties en het bijhouden van de boekhouding. Daarnaast is Janine ook betrokken bij verschillende organisatorische zaken in het managementteam van NNTS. Janine is nieuwsgierig, kritisch en secuur en dit komt goed van pas bij haar werkzaamheden.

Naast haar werkzaamheden bij NNTS volgt ze de master Technical Medicine aan de Universiteit Twente.

HR Thomas Thuijsman

Thomas Thuijsman is bij NNTS verantwoordelijk voor de afdeling HR. Hij houdt zich bezig met alle zaken omtrent het personeel van NNTS. Hieronder vallen werving & selectie en het intern opleiden van medewerkers in hun bestaande functie of naar een andere functie. Daarnaast is Thomas betrokken bij verschillende organisatorische zaken in het managementteam van NNTS. Thomas heeft een open en sociaal karakter dat goed van pas komt bij zijn werkzaamheden.

Naast de werkzaamheden bij NNTS is Thomas bezig met het afronden van zijn master International Business Administration aan de Universiteit Twente.