Over Ons

Over NNTS

In juni 2015 werd een bedrijf opgericht waar studenten naast hun studie kunnen werken in het vakgebied waar zij voor studeren. Hier kunnen bedrijven voor scherpe tarieven hun vraagstukken neerleggen, terwijl zij in contact komen met potentiële werknemers. Met het oog op duurzame ontwikkelingen wil oprichter Jurre Kuijper zich onderscheiden door duidelijke communicatie en bovenal door bruikbare en praktische oplossingen te geven. De naam was dan ook snel bedacht:

No Nonsense Technical Solutions

Door te werken met studenten uit allerlei studierichtingen kan voor ieder project een geschikt multidisciplinair team worden samengesteld en wordt waar nodig door middel van externe kennis de kwaliteit gewaarborgd. Voor studenten is dit de ideale plek om hun opgedane kennis toe te passen, voor bedrijven de perfecte kans om oplossingen te vinden voor vraagstukken en inspiratie op te doen voor nieuwe mogelijkheden. 

Missie

Een brug vormen tussen het bedrijfsleven, studenten en de universiteit, door multidisciplinaire teams van studenten naast hun studie te laten werken voor het bedrijfsleven.

Visie

Een organisatie waar bedrijven snel en effectief toegang krijgen tot wetenschappelijke kennis voor bruikbare en direct toepasbare resultaten.

Over Jurre

Jurre Kuijper is de oprichter van NNTS en studeert voor de master Thermische Werktuigbouwkunde aan de Universiteit Twente, nadat hij eerst zijn bachelor heeft behaald in Civiele Techniek aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). Binnen NNTS houdt hij zich voornamelijk bezig met de bedrijfsvoering, de projectleiders en natuurlijk het contact met de bedrijven. 

Jurre hecht veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en toewijding, kortom aan No Nonsense. Het is voor hem belangrijk dat de klant tevreden is en heeft daarom een werkwijze ontwikkeld waarmee studenten zichzelf en anderen kunnen controleren. Bovendien kan externe kennis van bijvoorbeeld de Universiteit Twente worden ingeschakeld voor extra kwaliteit waarborging.