Werken bij

Ben jij een enthousiaste, kritische en innovatieve student? Steek jij uit boven de rest van je medestudenten? Dan zijn wij op zoek naar jou! NNTS is een bedrijf voor studenten, door studenten. Daarom begrijpen wij als geen ander dat een flexibele werkindeling erg belangrijk is. Vandaar dat wij je jouw werkzaamheden zelf laten indelen binnen een paar dagen; er zijn natuurlijk wel deadlines die gehaald moeten worden. Als je wel deelneemt aan projecten ga je hiermee ook de verantwoordelijkheid aan om een project tot een uitstekend einde te brengen. Je komt gemiddeld een keer per week samen om onder leiding van een projectleider resultaten te bespreken en taken uit te zetten. Deze taken werk je individueel uit of met iemand anders, op kantoor, thuis, op de universiteit of ergens anders.

Wat vragen wij?

  • Gemotiveerde technische studenten
  • 8 tot 12 uur per week
  • Een professionele werkhouding

Wat bieden wij?

  • Werkzaamheden die grotendeels zelf in te delen zijn
  • Uitdagende projecten binnen jouw vakgebied
  • Werken in een multidisciplinair team

Vacatures

Vacature Projectmanager Voltijd

Bij No Nonsense Technical Solutions (NNTS) werken wij met ambitieuze studenten aan innovatieve projecten van opdrachtgevers. Hierbij komen de meest uiteenlopende disciplines langs; alleen al in één project. Denk hierbij aan werktuigbouwkunde, elektronica, software- en hardware, civiele techniek, etc. etc.
 
NNTS biedt advies, projectondersteuning en innovatie op alle denkbare technische gebieden. Onze dienstverlening kenmerkt zich door specialistische academische kennis, hoge flexibiliteit, betrouwbaarheid en een frisse blik. Ambitieuze en goed presterende studenten en pas afgestudeerden van alle technische universiteiten van Nederland werken samen om opdrachtgevers te voorzien van een degelijk advies, prototype of product, waardoor bedrijven toegang krijgen tot de specialisten van de toekomst.
 
Wij zoeken per direct iemand die meerdere projecten kan leiden en zowel planmatig als inhoudelijk richting geeft aan het project. Je werkt hierbij in een team van talentvolle, gedreven studenten en pas afgestudeerden. Als projectmanager zal je ook geregeld contact hebben met klanten.
 
Het bedrijf is jong en nog volop in beweging en je krijgt de kans om een grote rol in dit proces te spelen. Je bent de spil in de organisatie en neemt vele verschillende verantwoordelijkheden op je; binnen projecten, in klantcontact en organisatorisch. Je bent gedreven, hebt een commerciële instelling, kunt goed met planningen en structuur overweg en hebt technisch voldoende vakinhoudelijke kennis om bij alle projecten het overzicht te houden. Dit betekent natuurlijk niet dat je van elke discipline de ‘ins and outs’ moet weten, maar wel dat je het kan volgen en kan meedenken.
 
Als geboren leider zul je meerdere projecten autonoom gaan leiden en zul je deel uitmaken van het managementteam dat de ontwikkeling van NNTS richting geeft.
 

Interesse in een zeer dynamische baan in een inspirerende omgeving? Neem dan contact met ons op door te mailen naar sollicitaties@nnts-group.nl met je motivatie en je CV, onder vermelding van Vacature Projectmanager Voltijd.

Functie

Projectmanager voltijd

Studiefase

Afgestudeerd HBO/WO

Vakgebied

Mechanical Engineering
Advanced Technology
Soortgelijke richtingen

Vacature Projectleider Delft of Enschede

Ben je een geboren leider? Liggen jouw kwaliteit bij het overzicht houden, planning en aansturen van een team? Dan ben jij degene die wij zoeken.

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar studenten die voor komende projecten het projectleiderschap op zich willen nemen. Het team zal bestaan uit twee tot zeven studenten met verschillende studie achtergronden die als bijbaan aan het project meewerken. Het projectleiderschap zal ongeveer 12 uur per week in beslag nemen.

Je zult in eerste instantie niet de volledige projectverantwoordelijkheid dragen, maar ondersteund worden door ervaren projectleiders.
 
Interesse? Vul dan het interesseformulier in via onderstaande button of stuur een mail naar sollicitaties@nnts-group.nl, onder vermelding van vacature projectleider Delft of Enschede.

Functie

Projectleider

Studiefase

Bachelor > 90EC, Pre-Master, Master

Vakgebied

Applied Mechanics
Biomedical Engineering
Civil Engineering
Chemical Engineering
Computer Sciences
Electrical Engineering
Industrial Design Engineering
Technical Medicine
Thermal Engineering

Vacature Elektronica/ Hardware engineer

Heb jij verstand van microcontrollers, PCB’s en het ontwerpen hiervan? Vind je het leuk om hardware te ontwerpen waarop onze software engineers kunnen programmeren? Dan is NNTS op zoek naar jou!

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar studenten die ervaring hebben met het aanpakken van elektrotechnische projecten, of hier op professionele of hobbymatige basis mee bezig zijn. Je hebt affiniteit met microcontrollers, PCB’s en je weet wat er nodig is om een platform volledig op te bouwen. 

Als elektrotechnicus ben je verantwoordelijk voor het uitzoeken van de hardware en het ontwerpen hiervan. In samenwerking met de andere teamleden lever je een professioneel resultaat volgens de verwachtingen van de opdrachtgever en moderne gebruiker.

Je werkt op projectbasis waarbij je afhankelijk van het project en deadlines 8 tot 12 uur per week kan maken. Door onze unieke werkwijze ben je flexibel in je werktijden en heb je de mogelijkheid om per week je werkindeling zelfstandig in te vullen.

Interesse? Vul dan het interesseformulier in via onderstaande button of stuur een mail naar @sollicitaties@nnts-group.nl, onder vermelding van vacature Elektronica/ hardware engineer.

Functie

Elektronica/ hardware engineer

Studiefase

Bachelor > 90EC, Pre-Master, Master

Vakgebied

Computer Sciences
Electrical Engineering
Advanced Technology

Vacature Hoofd Programmeur

Voor komende projecten zijn wij op zoek naar programmeurs die goed bekend zijn met programmeren in zowel front-end en/ of back-end. We zoeken iemand die hierin overzicht kan houden en structuur aanbrengt. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als hoofdprogrammeur werk je samen met andere programmeurs en ben je verantwoordelijk voor de structuur en de aanpak. Je bent betrokken bij projecten waar software moet worden geschreven voor de aansturing van mechatronische systemen of elektronische apparaten. Hiervoor werk je in teams van multidisciplinaire studenten.

Je bent verantwoordelijk voor de software, compatibiliteit met de rest van het systeem en een goede aansluiting van de software met de gebruiker. In samenwerking met de andere teamleden lever je een professioneel resultaat volgens de verwachtingen van de opdrachtgever en moderne gebruiker.

Je werkt op projectbasis waarbij je afhankelijk van het project en deadlines 8 tot 10 uur per week kan maken.  Door onze unieke werkwijze ben je flexibel in je werktijden en heb je de mogelijkheid om per week je werkindeling zelfstandig in te vullen.

Interesse? Vul dan het interesseformulier in via onderstaande button of stuur een mail naar sollicitaties@nnts-group.nl, onder vermelding van vacature hoofdprogrammeur.

 

Functie

Hoofdprogrammeur

Studiefase

Bachelor > 90EC, Pre-Master, Master

Vakgebied

Computer Sciences
Electrical Engineering
Advanced Technology

Vacature Programmeur

Voor een komend project zijn wij op zoek naar programmeurs die bekend zijn met programmeren in zowel front-end en/ of back-end programmeren. Ben jij dit? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als programmeur ben je betrokken bij projecten waar software moet worden geschreven voor de aansturing van mechatronische systemen of elektronische apparaten. Hiervoor werk je in teams van multidisciplinaire studenten, waarbij jij verantwoordelijk bent voor de software, compatibiliteit met de rest van het systeem en een goede aansluiting van de software met de gebruiker. In samenwerking met de andere teamleden lever je een professioneel resultaat volgens de verwachtingen van de opdrachtgever en moderne gebruiker.

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar programmeurs die ervaring hebben met programmeren op professionele of hobbymatige basis. Je hebt affiniteit met programmeren en weet wat er nodig is om een platform volledig op te bouwen. Daarbij werk je gestructureerd, zodat de code inzichtelijk is voor anderen in je team en de opdrachtgever.

Je werkt op projectbasis waarbij je afhankelijk van het project en deadlines 8 tot 12 uur per week kan maken.  Door onze unieke werkwijze ben je flexibel in je werktijden en heb je de mogelijkheid om per week je werkindeling zelfstandig in te vullen.

Interesse? Vul dan het interesseformulier in via onderstaande button of stuur een mail naar sollicitaties@nnts-group.nl, onder vermelding van vacature programmeur. 

Functie

Programmeur

Studiefase

Bachelor > 90EC, Pre-Master, Master

Vakgebied

Computer Sciences
Electrical Engineering
Advanced Technology

Functie

Hoofd Promotie

Studiefase

Vacature teamlid projecten

Als teamlid ben je betrokken bij de technische projecten van NNTS en fungeer je als expert binnen jouw vakgebied. Je werkt in multidisciplinaire teams van studenten, onder leiding van een projectleider, aan uitdagende projecten. Je doet door middel van de projecten kennis op over uiteenlopende onderwerpen, werkt in teamverband en op zelfstandige basis, en krijgt de mogelijkheid om jezelf te profileren bij interessante bedrijven. Je krijgt daarnaast de mogelijkheid om jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen.

Blink jij uit in jouw vakgebied, schrik je niet van het nemen van verantwoordelijkheid en houdt je van een nieuwe uitdaging? Vul dan het interesseformulier in via onderstaande button of stuur een mail naar sollicitaties@nnts-group.nl, onder vermelding van vacature teamlid projecten. 

Functie

Teamlid projecten

Studiefase

Bachelor > 90EC, Pre-Master, Master

Vakgebied

Applied Mechanics
Biomedical Engineering
Civil Engineering
Chemical Engineering
Computer Sciences
Electrical Engineering
Industrial Design Engineering
Technical Medicine
Thermal Engineering