Aanvraag tot resultaat

Omdat de projecten inhoudelijk zeer uiteen kunnen lopen, hanteert NNTS een standaard werkwijze waarmee ieder project aan wordt gepakt. Dat begint bij uw interesse en eindigt bij een kwalitatief en bruikbaar eindproduct. Afhankelijk van uw wensen en de inhoud van het project kunnen wij uiteraard wel schakelen in de aanpak. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de totaalprojecten in fasen op te delen of het volledige project in een keer uit te voeren.

Van aanvraag tot resultaat

Uw vraag

Het begint natuurlijk allemaal bij een vraag vanuit uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op en we zullen ons best doen u zo duidelijk en compleet mogelijk te helpen.

Kennismaking

Nadat u contact met ons hebt opgenomen, komen wij altijd langs om kennis te maken en de opdracht te bespreken. Wij kijken wat NNTS voor u kan betekenen en hoe wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. 

Offerte

Naar aanleiding van de kennismaking stellen wij een vrijblijvende offerte op. Hierin wordt duidelijk geformuleerd hoe NNTS het project aan gaat pakken en welke resultaten worden verwacht.

Startup

Wanneer u de offerte accepteert, zullen wij beginnen met het samenstellen van het juiste team en opstellen van een planning. Ook stellen we de definitieve aanpak vast, die we naar u communiceren. 

Project

Gedurende het project zullen wij u regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen en afhankelijk van uw wensen feedbackmomenten inplannen. U heeft ten alle tijden inzicht in de voortgang. 

Oplevering

De projecten worden opgeleverd in de vorm van een rapport, technische tekeningen of andere (combinaties van) resultaten naar uw wens. Die lichten wij altijd toe met een korte presentatie of gesprek.

Evaluatie

Wij zijn altijd geïnteresseerd hoe u de samenwerking met NNTS heeft ervaren, om dit terug te koppelen op onze werkwijze. Daarnaast evalueren wij onze projecten ook intern, om te blijven verbeteren.