skip to Main Content

Bij NNTS hebben we ons gespecialiseerd in het geven van civieltechnisch advies voor organisaties die willen verduurzamen. Regelmatig willen overheden en bedrijven graag verduurzamen, maar weten ze niet exact welke stappen ze hiervoor het beste kunnen zetten. NNTS helpt deze organisaties door de verschillende mogelijkheden te onderzoeken en advies uit te brengen. U kunt hier ervoor kiezen om met een fulltime-team te werken, of met een team van werkstudenten dat ondersteund wordt door een fulltime projectleider.

Onze kennis kan op meerdere manieren toegepast worden, om u te helpen uw doelen wat betreft verduurzaming te bereiken. Zo bieden wij een snelle verkenning van wat er mogelijk is op het gebied van verduurzaming, wanneer u dit nog niet voor ogen heeft. Wanneer u al bepaalde oplossingen concreet overweegt, kunnen wij hiervan de technische en financiële haalbaarheid in kaart brengen.

Wilt u samenwerken en ervaringen uitwisselen met andere overheidsinstellingen binnen uw regio? NNTS kan u dan helpen om gezamenlijk binnen uw regio uw klimaatdoelen en de gewenste CO2-reductie te bereiken. Hiervoor organiseren wij duurzaamheidssessies binnen regio’s, waarin u samen met kennispartner NNTS op zoek kan gaan naar duurzaamheidsinitiatieven binnen uw regio.

Wij springen in op relevante maatschappelijke onderwerpen. Zo denken wij mee over het bereiken van de warmtetransitievisie, en werken we momenteel aan een project dat focust op de uitrol van de laadinfrastructuur voor elektrische auto’s. Dit doen wij niet enkel voor gemeenten, ook gehele bedrijventerreinen kunnen door NNTS geholpen worden met het bereiken van hun klimaatdoelen.

Voor alle diensten zorgen wij dat u concrete oplossingen krijgt, in plaats van dikke en onleesbare rapporten.

Werken met studenten

U kunt ervoor kiezen om te werken met een multidisciplinair team van werkstudenten, onder leiding van een fulltime projectleider. Dit kan grote voordelen bieden wanneer u in de beginfase van het innovatietraject zit. U kunt door deze opzet rekenen op hoge flexibiliteit en lagere kosten.

Contactformulier

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van civieltechnisch advies (verduurzaming)? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier of neem contact met ons op via +31 (0)6 – 42 59 00 91 of info@nnts-group.nl. Vrijblijvend kunnen we dan samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Eén van onze projecten

Voor de gemeente Alkmaar voerden wij een duurzaamheidsonderzoek uit op bedrijventerrein de Boekelermeer. De meest relevante opties voor het aardgasvrij maken van het bedrijventerrein werden geanalyseerd. Ons team onderzocht de mogelijkheden voor het gebruiken van biogas, all electric per pand, all electric als gebiedsoplossing en het gebruik van waterstofgas. Hiervoor werd de financiële en technische haalbaarheid van deze opties in kaart gebracht. Meer weten over dit project? Kijk dan in ons portfolio.

Deze gemeenten gingen u voor

Back To Top