skip to Main Content

NNTS kan uw bedrijfsprocessen inzichtelijk maken door middel van uitgebreide data-analyse en visualisatie. U kunt ervoor kiezen om met ons fulltime team te werken, of dit te laten uitvoeren door een team van werkstudenten (of een combinatie daarvan).

Een voorbeeld van een industrie waar NNTS inzicht kan bieden in grote hoeveelheden data is de logistiek. Hier kan het van grote meerwaarde zijn om precies te weten wat de opbrengst is per vrachtwagen per route. Aan de hand van deze analyses kunnen bedrijven een belangrijke efficiëntieslag maken. Een ander vakgebied waar data-analyse veelvuldig terugkomt is verduurzaming. Wanneer u al bezig bent met het gebruiken van duurzame oplossingen, maar zich afvraagt hoe efficiënt deze eigenlijk werken, kan NNTS uitkomst bieden. Wij analyseren de data over uw duurzame energiebronnen grondig en trekken op basis daarvan conclusies en doen relevante aanbevelingen.

Werken met studenten

U kunt ervoor kiezen om te werken met een multidisciplinair team van werkstudenten, onder leiding van een fulltime projectleider. Dit kan grote voordelen bieden wanneer u in de beginfase van het innovatietraject zit. U kunt door deze opzet rekenen op hoge flexibiliteit en lagere kosten.

Contactformulier

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van data-analyse en visualisatie? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier of of neem contact op via +31 (0)6 – 42 59 00 91 of info@nnts-group.nl. Vrijblijvend kunnen we dan samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Eén van onze projecten

Voor de gemeente Rotterdam heeft NNTS data op het gebied van riothermie geanalyseerd en gevisualiseerd. Bij riothermie wordt energie uit het afvalwater van het riool gehaald. De gemeente was al een tijd bezig met het verzamelen van data door middel van een pilot project. Om deze data inzichtelijk te maken, werd NNTS ingeschakeld. Meer weten over dit project? Klik dan hier.

Back To Top