skip to Main Content

No Nonsense Technical Solutions werkt samen met enthousiaste en ambitieuze studenten, die ieder werken in hun eigen kennisgebied. Wij hebben een vraaggestuurde aanpak, voor elk project kunnen we een multidisciplinair team samenstellen dat aansluit op de vraag. Onze kennis kan op meerdere manieren toegepast worden, van een zeer fundamenteel niveau tot concrete productontwerpen en analyses. Voor alle diensten zorgen wij dat u concrete oplossingen krijgt, in plaats van dikke en onleesbare rapporten. Zo kunnen we u helpen bij iedere stap in het proces van productontwikkeling, maar ook bij verduurzaming. Selecteer onderstaande diensten om meer te weten te komen over de diensten die NNTS levert. Wilt u een gesprek met ons aangaan? Neem dan direct contact met ons op!

Onderzoek & Advies

Wij bieden onderzoek en advies voor zowel overheden als bedrijven. Door onze multidisciplinaire aanpak kunnen wij onderzoek doen binnen een breed spectrum. Zo kunt u bij ons terecht voor onderzoek naar nieuwe vormen van duurzame energie, maar ook voor haalbaarheidsonderzoek op het gebied van hardware, software en elektronica. NNTS gaat op zoek naar informatie, analyseert uw processen en geeft onderbouwde adviezen. Bijvoorbeeld door het uitwerken van een businesscase of een haalbaarheidsonderzoek, maar ook door theoretisch onderzoek en het uitvoeren van testen.

Engineering

Wanneer u een innovatief product wil laten ontwikkelen, dan staan wij voor u klaar! Wij hebben de mogelijkheid tot ontwikkeling op elk technisch vlak: van hardware en software ontwikkeling tot duurzame energie. NNTS is in staat u daarbij te helpen door de juiste studenten in te schakelen voor het engineeringproces. Dat houdt in dat het volledige proces aangepakt kan worden, van ruwe schets tot productieproces en van een requirementsanalyse tot hightech elektronica. Hiervoor betrekken wij ook juist studenten met een meer praktijk gerichte achtergrond, met veel ervaring in de praktische uitwerking van projecten.

Prototype ontwikkeling

Als u een prototype van uw product wilt laten ontwikkelen, dan bent u bij NNTS aan het juiste adres. Wij kunnen prototypes ontwikkelen uit iedere technische discipline. Wij denken met u mee over de functies, ontwerpen volgens uw wensen en hebben de mogelijkheden om het prototype intern te fabriceren. Testen van het prototype is bij ons ook mogelijk, waarvoor wij met u de juiste voorwaarden en omstandigheden vastleggen waaronder het prototype moet functioneren. Bij positief resultaat kunt u ook bij ons terecht voor de commercialisering van het product.

Verduurzaming

NNTS heeft verduurzaming hoog in het vaandel staan en biedt dan ook diverse diensten aan op dit gebied. U kunt bij ons terecht met al uw technische vraagstukken op het gebied van duurzaamheid: van een quickscan van de mogelijkheden bij u in de buurt, tot uitgebreide data-analyses van een specifieke duurzame oplossing. Zo helpen wij u op een concrete manier om uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken. Wij hebben dan ook al diverse gemeentes en bedrijven verder geholpen op dit gebied. Ook interesse? Lees dan meer over onze diensten voor verduurzaming!

Back To Top