skip to Main Content

Elektronica is in de moderne wereld niet meer weg te denken en de ontwikkeling van elektronica gaat razendsnel. NNTS kan u meenemen in deze ontwikkelingen door zowel de software als de hardware te ontwerpen. Het ontwerpproces van uw producten wordt altijd gedaan door een samengesteld team van studenten, waardoor bijvoorbeeld ook op gebruiksgemak, ergonomie en uitstraling wordt ontworpen.

Voor de software maken wij gebruik van model-based programming, wat betekent dat de geschreven programma’s altijd gevalideerd worden voor implementatie in het systeem. Welk systeem is aan u, want onze programmeurs kunnen in vrijwel alle talen programmeren. Denk aan C++, Java, Python en Ansi C.

De ontwikkeling van hardware gebeurt niet simpelweg door het samenvoegen van componenten, maar is een nauwkeurig proces waarbij alle aansluitingen moeten worden beschouwd. Wij gebruiken het softwarepakket Eagle, waarin alle componenten en aansluitingen systematisch en overzichtelijk worden verwerkt om tot een goed ontwerp van de hardware te komen.

Interesse?

Back To Top