skip to Main Content

Wanneer u een innovatief product wil laten ontwikkelen, dan staan wij voor u klaar! Wij hebben de mogelijkheid tot ontwikkeling op elk technisch vlak: van hardware en software ontwikkeling tot duurzame energie. NNTS is in staat u te helpen in elke fase van uw innovatie. Bent u op zoek naar een flexibel team en lage kosten voor de beginfase? Dan zetten wij een fulltime projectleider in met daaromheen een flexibele schil van masterstudenten. Bent u al in een verdere fase en wilt u opschalen naar een fulltime projectteam? Ook dit is mogelijk bij NNTS. Zo kunnen we het volledige proces aanpakken, van ruwe schets tot productieproces en van een requirementsanalyse tot hightech elektronica. Heeft u interesse in onze diensten op het gebied van engineering? Neem dan meteen contact met ons op!

Machinebouw

Bij machinebouw kunt u denken aan een simpele handschep voor ijsbolletjes tot een volautomatische sorteermachine. De machinebouw richt zich op efficiënte, praktische en haalbare oplossingen waarbij uw ideeën worden omgezet in tastbare producten. Omdat wij SolidWorks Professional gebruiken, een 3D CAD programma, komen de producten al tot leven nog voordat ze geproduceerd worden.

Voor het ontwerp van machines gaan wij met u om tafel om te kijken hoe een schets op tafel zo goed mogelijk ontwikkeld kan worden tot volwaardig product. Daarvoor gebruiken wij werktuigbouwkundigen voor de functionaliteit, industrieel ontwerpers voor de uitstraling en elektrotechnici voor de nodige meet- en regeltechniek. Wij nemen u mee in de ontwikkeling en zorgen dat u altijd tevreden bent met het resultaat.

Elektronisch ontwerp

Elektronica is in de moderne wereld niet meer weg te denken en de ontwikkeling van elektronica gaat razendsnel. NNTS kan u meenemen in deze ontwikkelingen door zowel de software als de hardware te ontwerpen. Het ontwerpproces van uw producten wordt altijd gedaan door een samengesteld team van studenten, waardoor bijvoorbeeld ook op gebruiksgemak, ergonomie en uitstraling wordt ontworpen.

Voor de software maken wij gebruik van model-based programming, wat betekent dat de geschreven programma’s altijd gevalideerd worden voor implementatie in het systeem. Welk systeem is aan u, want onze programmeurs kunnen in vrijwel alle talen programmeren. Denk aan C++, Java, Python en Ansi C.

De ontwikkeling van hardware gebeurt niet simpelweg door het samenvoegen van componenten, maar is een nauwkeurig proces waarbij alle aansluitingen moeten worden beschouwd. Wij gebruiken het softwarepakket Eagle, waarin alle componenten en aansluitingen systematisch en overzichtelijk worden verwerkt om tot een goed ontwerp van de hardware te komen.

Grafisch ontwerp

NNTS biedt u ook de mogelijkheid om uw producten grafisch te laten ontwerpen. De masterstudenten Industrial Design Engineering van NNTS hebben veel ervaring met het grafisch ontwerpen van een diversiteit aan producten. Zij beschikken over veel technisch inzicht, creativiteit en deskundigheid, wat leidt tot een praktisch maar ook mooi vormgegeven product.  NNTS ontwerpt producten op basis van een goed onderbouwde en uitgebreide lijst van eisen. Deze eisen aan het ontwerp worden samen met u opgesteld, zodat u veel inspraak heeft in de voorwaarden waar het ontwerp van uw product aan moet voldoen. Samen met u komen we tot een optimaal resultaat.

NNTS is snel inzetbaar en levert concrete en deskundige ontwerpen. Heeft u interesse? Neem dan contact op!

App-ontwikkeling_website

App ontwikkeling

Bij NNTS kunnen wij apps van A tot Z ontwikkelen, u kunt dus voor iedere stap in het productieproces van uw app bij ons terecht. Onze expertise op het gebied van programmeren biedt ons daarnaast de mogelijkheid tot het ontwikkelen van zowel eenvoudige als zeer complexe apps, niets is ons te veel gevraagd. Wij hanteren een vraaggestuurde aanpak bij het ontwikkelen van apps, waardoor de wensen van u als klant altijd centraal staan. Na de ontwikkeling van de app blijven we u vanzelfsprekend ondersteunen, door middel van uitgebreide service en onderhoud.

Dus bent u op zoek naar een app die aan al uw wensen voldoet? Neem contact op!

DSC00564

Dashboard ontwikkeling

NNTS beschikt over de kennis en kunde om van A tot Z een dashboard voor u te ontwikkelen. Op basis van uw wensen bepalen we de functionaliteiten van het dashboard en bouwt ons team het framework op. Ook verzorgen wij de implementatie van het framework. Nadat we het dashboard hebben opgezet laten we u als klant niet in de steek: wij kunnen het gehele beheer van het dashboard uitvoeren, zodat dit altijd bruikbaar is.

NNTS heeft veel ervaring met dashboard ontwikkeling en kan voldoen aan uw wensen tegen een scherpe prijs.

Contact en meer info

Bent u benieuwd wat NNTS op het gebied van engineering kan betekenen voor uw bedrijf of overheidsinstelling? Bel of mail ons dan even!

Back To Top