skip to Main Content

NNTS biedt u ook de mogelijkheid om uw producten grafisch te laten ontwerpen. Onze vaste engineers en masterstudenten Industrial Design Engineering (Industrieel Ontwerpen) hebben veel ervaring met het grafisch ontwerpen van een diversiteit aan producten. Zij beschikken over veel technisch inzicht, creativiteit en deskundigheid, wat leidt tot een praktisch maar ook mooi vormgegeven product.

NNTS ontwerpt producten op basis van een goed onderbouwde en uitgebreide lijst van eisen. Deze eisen aan het ontwerp worden samen met u opgesteld, zodat u veel inspraak heeft in de voorwaarden waar het ontwerp van uw product aan moet voldoen. Samen met u komen we tot een optimaal resultaat. NNTS is snel inzetbaar en levert concrete en deskundige ontwerpen.

Werken met studenten

U kunt ervoor kiezen om te werken met een multidisciplinair team van werkstudenten, onder leiding van een fulltime projectleider. Dit kan grote voordelen bieden wanneer u in de beginfase van het innovatietraject zit. U kunt door deze opzet rekenen op hoge flexibiliteit en lagere kosten.

Contactformulier

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van grafische vormgeving? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier of neem contact met ons op via +31 (0)6 – 42 59 00 91 of info@nnts-group.nl. Vrijblijvend kunnen we dan samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Eén van onze ontwerp projecten

Samen met APPM hebben wij de evAtlas bedacht en ontwikkeld. Dit is een webapplicatie waar gemeenten bezig kunnen met de toekomstige laadbehoefte van elektrische auto’s en de benodigde aantal laadpalen. De gehele webapplicatie is intern ontworpen en gezamenlijk met de gemeente ‘s-Hertogenbosch (Launching customer) afgestemd qua look & feel en gebruikersgemak. Meer weten? Kijk dan in ons portfolio.

Back To Top