skip to Main Content

Wanneer u met uw bedrijf efficiënter wilt werken, is het belangrijk om de bedrijfsprocessen optimaal te laten verlopen. Vaak kan hiervoor industriële automatisering een goede uitkomst bieden. Daarom hebben wij ons met NNTS toegelegd op dit vakgebied. Met onze vaste engineers of met ons team van werkstudenten kunnen wij u in elke fase van deze automatisering optimaal van dienst zijn.

Bij NNTS werken wij met een vraaggestuurde aanpak, wat betekent dat we onze werkwijze aanpassen aan het specifieke vraagstuk in kwestie. We kunnen op die manier klantspecifieke oplossingen bieden of kiezen voor een modulaire opbouw, net wat uw vraagstelling en budget het best past.

Industriële automatisering is een dynamisch vakgebied en bij NNTS werken wij er hard aan om voorop te blijven lopen hierbinnen. Hiervoor beschikken wij over vakkundige engineers en werkstudenten met de nieuwste (academische) kennis op het gebied van mechatronica.

Productie en assemblage

Wij beschikken over een ruime werkplaats waarbinnen we machines kunnen produceren, assembleren en testen. Zo kunnen we gezamenlijk kijken of alles naar wenst functioneert, waarna het geïmplementeerd kan worden op locatie.

Werken met studenten

U kunt ervoor kiezen om werk te laten verzetten door een multidisciplinair team van werkstudenten, onder leiding van een fulltime projectleider. Dit kan grote voordelen bieden wanneer u in de beginfase van het innovatietraject zit. U kunt door deze opzet rekenen op hoge flexibiliteit en lagere kosten waarbij onze vaste engineers en projectleiders de kwaliteit waarborgen.

Contactformulier

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van industriële automatisering? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier of neem contact met ons op via +31 (0)6 – 42 59 00 91 of info@nnts-group.nl. Vrijblijvend kunnen we dan samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Eén van onze projecten

Voor de Technische Handelsonderneming Nederland (THN) automatiseerden wij het productieproces van inductie geharde assen. Een groot succes: dankzij de gerealiseerde automatisering kan THN de assen op grotere schaal produceren en aan de vraag van haar klanten blijven voldoen. Meer weten over dit project? Lees het hier!

Back To Top