Vacature Projectmanager Voltijd

      Reacties uitgeschakeld voor Vacature Projectmanager Voltijd
Bij No Nonsense Technical Solutions (NNTS) werken wij met ambitieuze studenten aan innovatieve projecten van opdrachtgevers. Hierbij komen de meest uiteenlopende disciplines langs; alleen al in één project. Denk hierbij aan werktuigbouwkunde, elektronica, software- en hardware, civiele techniek, etc. etc.
 
NNTS biedt advies, projectondersteuning en innovatie op alle denkbare technische gebieden. Onze dienstverlening kenmerkt zich door specialistische academische kennis, hoge flexibiliteit, betrouwbaarheid en een frisse blik. Ambitieuze en goed presterende studenten en pas afgestudeerden van alle technische universiteiten van Nederland werken samen om opdrachtgevers te voorzien van een degelijk advies, prototype of product, waardoor bedrijven toegang krijgen tot de specialisten van de toekomst.
 
Wij zoeken per direct iemand die meerdere projecten kan leiden en zowel planmatig als inhoudelijk richting geeft aan het project. Je werkt hierbij in een team van talentvolle, gedreven studenten en pas afgestudeerden. Als projectmanager zal je ook geregeld contact hebben met klanten.
 
Het bedrijf is jong en nog volop in beweging en je krijgt de kans om een grote rol in dit proces te spelen. Je bent de spil in de organisatie en neemt vele verschillende verantwoordelijkheden op je; binnen projecten, in klantcontact en organisatorisch. Je bent gedreven, hebt een commerciële instelling, kunt goed met planningen en structuur overweg en hebt technisch voldoende vakinhoudelijke kennis om bij alle projecten het overzicht te houden. Dit betekent natuurlijk niet dat je van elke discipline de ‘ins and outs’ moet weten, maar wel dat je het kan volgen en kan meedenken.
 
Als geboren leider zul je meerdere projecten autonoom gaan leiden en zul je deel uitmaken van het managementteam dat de ontwikkeling van NNTS richting geeft.
 

Interesse in een zeer dynamische baan in een inspirerende omgeving? Neem dan contact met ons op door te mailen naar t.h.thuijsman@nnts-group.nl met je motivatie en je CV, onder vermelding van Vacature Projectmanager Voltijd.

Functie

Projectmanager voltijd

Studiefase

Afgestudeerd HBO/WO

Vakgebied

Mechanical Engineering
Advanced Technology
Soortgelijke richtingen