Partners

Niemand werkt alleen, dus ook NNTS heeft partners waarmee wordt samengewerkt om altijd het beste resultaat naar boven te krijgen. Via onze partners delen wij kennis en breiden wij ons netwerk uit, waardoor NNTS altijd in contact staat met de juiste partijen om aan uw wensen te kunnen voldoen.

3TU: Twente, Delft en Eindhoven

Het doel van NNTS is de kennis van universiteiten om te zetten in praktische oplossingen voor het bedrijfsleven. Wat zou NNTS zijn, wanneer niet alle technische universiteiten daarbij betrokken zijn? Iedere universiteit heeft zijn unieke kennisgebieden en daarom werkt NNTS samen met experts en studenten van de drie technische universiteiten van Nederland: UTwente, TU Delft en TU Eindhoven.

www.utwente.nl
www.tudelft.nl
www.tue.nl

Stichting kiEMT

Stiching kiEMT (kennis en innovatie in Energie- en MilieuTechnologie) is een netwerk van energie- en milieutechnische bedrijven in Oost-Nederland. De stichting ondersteunt kansrijke initiatieven en verkleint de lijnen tussen innovatie en ontwikkeling. Hierdoor kan NNTS bijdragen aan het succes van duurzame bedrijven en producten en is daarnaast altijd op de hoogte ontwikkelingen op de markt.

www.kiemt.nl

Twente Branding

Het Twentse volk is bij uitstek No Nonsense. Daarom is NNTS trots in Twente gevestigd te zijn. Twente is een regio met veel hightech bedrijven en natuurlijk de Universiteit Twente, waarmee het zich onderscheidt op het gebied van hightech innovaties. Twente Branding is een stichting die dit ondersteunt door het bedrijfsleven, kennisinstellingen en de overheid samen te brengen.

www.twente.com