Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit is erg belangrijk en NNTS doet er daarom ook alles aan om te zorgen dat de resultaten die wij opleveren voldoen aan uw verwachtingen. Daarvoor hanteren wij onder andere een management programma voor onze planning en taken, passen regelmatig controleslagen toe en zoeken samenwerking met de juiste partners. Daarnaast werken wij volledig transparant, waardoor u altijd op de hoogte bent van de vorderingen van het projectteam. 

Asana

Asana is een online projectmanagement systeem dat wereldwijd wordt gebruikt door bedrijven als de BBC, Intel en Samsung. Doordat in Asana persoonlijke taken en deadlines aangemaakt kunnen worden, is het mogelijk in teamvergaderingen een oplosroute vast te stellen en taken toe te wijzen, waarna de studenten in hun eigen schema aan het werk gaan. De voortgang wordt vervolgens overzichtelijk weergegeven voor de projectleiders.

Asana biedt ook de mogelijkheid gesprekken te starten en commentaar te geven bij taken, waardoor er altijd snelle en open communicatie mogelijk is binnen de teams. Onze werkvloer is daarom draagbaar en overal, wat precies nodig is voor de flexibele werkhouding van de studenten.

Controle

Niemand weet alles, zeker niet als je werkt met multidisciplinaire teams van studenten. Daar kan je een kracht van maken, want samen weet je meer. De verschillende taken worden daarom standaard intern gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de uitwerkingen kloppen.

Ook wordt het werk regelmatig door project-externe medewerkers van NNTS bekeken, om een frisse blik op het verloop van het project te werpen en tunnelvisie te voorkomen. Het projectmanagement programma Asana komt daar goed van pas, omdat controletaken direct mee worden gepland met de reguliere taken.

Externe partners

In het kader van "samen weet je meer" heeft NNTS een nauwe samenwerking met onder andere de Universiteit Twente, Delft en Eindhoven. Wanneer dat gewenst of noodzakelijk is gaan wij op zoek naar de juiste experts om de aanpak en inhoud van de projecten te bespreken.

Wanneer er in een project wordt samengewerkt met externe partners, zal ook daar regelmatig contact zijn gedurende het project om terugkoppeling te krijgen in de gemaakte keuzes. Ook op die manier wordt de kwaliteit van de projecten gewaarborgd.