skip to Main Content

Afgelopen december is NNTS een nieuwe samenwerking aangegaan met Topcalf kalverhuisvesting uit Broekland. Topcalf is een bedrijf wat diverse producten levert voor de huisvesting van kalveren in heel West Europa. De producten bieden een oplossing voor de moderne melkveehouderij en zijn gericht op dierenwelzijn en werkplezier van de veehouder. Topcalf is een productiebedrijf wat onderdelen en halffabricaten inkoopt en in Broekland assembleert tot eindproducten. Via zowel directe verkoop, als een uitgebreid dealernetwerk worden ze vervolgens getransporteerd naar binnen- en buitenland. Onderdeel van het assortiment is de EasyClean line. Deze kalverboxen zijn uitgerust met een kiepbodem waardoor het uitmesten en schoonspuiten eenvoudiger is geworden.

Binnen de agrarische sector heeft Topcalf een grote naam gekregen door hun innovatieve ontwerpen. Zo hebben ze in 2019 de innovatie publieksprijs gewonnen voor het gemakkelijke en hygiënische ontwerp van de kalverboxen.

Topcalf zocht een strategische partner die zou kunnen helpen om hun eigen producten op basis van eigen wensen en klantwensen verder te ontwikkelen. Voor minder dan 100% klanttevredenheid gaat Topcalf namelijk niet. Ze hebben NNTS gekozen als engineerings-en innovatiepartner. In dit project zal het team van NNTS zich specifiek richten op het EasyClean concept. Een leuke uitdaging waarin NNTS haar innovatievermogen in kan zetten voor een optimale huisvesting van kalveren en het ontzorgen van de veehouders.

Back To Top