skip to Main Content

Projectinformatie

Opdrachtgever

Technische Handelsonderneming Nederland B.V.

Periode

Februari 2019 – juni 2019

Projectleider

Robin Haandrikman

Omdat de Technische Handelsonderneming Nederland (THN) haar productieproces van inductie geharde assen wil automatiseren, heeft zij NNTS ingeschakeld. NNTS gaat het afvoeren van de assen na productie automatiseren. Hiervoor zal ons team een gebruiksklaar product ontwikkelen. 

De Technische Handelsonderneming Nederland (THN) is niet alleen een handelsonderneming, maar ook een producent van onder andere inductie geharde assen. Doordat de assen inductie gehard zijn, heeft de diameter een hoge tolerantie, wat ze uitermate geschikt maakt voor lineaire geleiding. Aangezien het goed gaat met THN en klanten steeds grotere aantallen van dit type producten bestellen, is het wenselijk het productieproces te automatiseren. THN schaft om deze reden een nieuwe draaibank aan waarin de assen geproduceerd zullen worden. Hiervoor heeft NNTS de opdracht gekregen een onderdeel te ontwikkelen: de geautomatiseerde afvoer van de assen uit de draaibank.

Het team van NNTS zal hiervoor een gebruiksklaar product ontwikkelen, waarbij alle stappen van het productieproces doorlopen zullen worden.

Back To Top