skip to Main Content

Projectinformatie

Opdrachtgever

2DEAL

Periode

oktober 2018 – oktober 2019

Projectleider

Wouter Sieverink

Het online bestellen van pakketjes heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Webshops maken een grote groei door en zijn niet meer weg te denken uit de levens van vele consumenten. Door deze enorme toename van pakketbezorging stijgt ook het aantal onbezorgde pakketten doordat o.a. mensen niet thuis zijn op het tijdstip van bezorging. Deze onbezorgde leveringen kostten de vervoerders/bezorgers een enorm bedrag. Om dit probleem op te lossen kwam het bedrijf 2DEAL met een innovatief plan: het bezorgen van pakketten in de auto’s van consumenten. NNTS werd ingeschakeld om dit idee te ontwikkelen tot een werkend product. 

Voor dit project heeft ons team een key recorder, mobiele applicatie en database ontwikkeld. Geplaatste orders via het platform van 2DEAL komen in het orderoverzicht op de app van de klant terecht. Vanuit de app is de klant in staat om in combinatie met de key recorder het signaal van de autosleutel op te nemen. Hierna worden deze opnames opgeslagen in de database. Vervolgens kan de pakketbezorger deze opnames eenmalig gebruiken om de auto te openen en eenmalig om de auto weer te vergrendelen. Ons team moest dus diverse uitdagingen aangaan voor dit project: van het ontwikkelen van een app en een database, tot het grafische vormgeven en ontwikkelen van de key recorder. Voor dit project is een RF PCB ontwikkeld en heeft ons team veel signaalanalyse uitgevoerd.

Uiteindelijk is naar tevredenheid van NNTS en opdrachtgever 2DEAL een werkend product ontwikkeld. Momenteel wordt de bezorgmethode getest onder echte consumenten middels een pilot. Wilt u meer lezen over dit project? Lees ons uitgebreide artikel dan hier!

Back To Top