skip to Main Content

Als u een prototype van uw product wilt laten ontwikkelen, dan bent u bij NNTS aan het juiste adres. Wij kunnen prototypes ontwikkelen uit iedere technische discipline. Wij denken met u mee over de functies, ontwerpen volgens uw wensen en hebben de mogelijkheden om het prototype intern te fabriceren. Testen van het prototype is bij ons ook mogelijk, waarvoor wij met u de juiste voorwaarden en omstandigheden vastleggen waaronder het prototype moet functioneren. Bij positief resultaat kunt u ook bij ons terecht voor de commercialisering van het product.

Ontwerp

Afhankelijk van uw wensen stellen wij een eisenpakket op, waarna onze studenten aan de slag gaan om verschillende concepten te bedenken. Nadat deze aan u zijn voorgelegd, zullen een of meerdere van deze concepten uitgetekend worden. Omdat wij met SolidWorks werken, komen uw producten tot leven. Wij kunnen beweging simuleren om te kijken of het ontwerp voldoet aan alle gestelde eisen.

Uit het ontwerp volgt standaard een tekeningenpakket, dat wij altijd leveren aan de klant.

Productie

Om uw prototype tastbaar te maken heeft NNTS de mogelijkheden om deze intern te fabriceren. Daardoor is de kwaliteit en juiste uitwerking van het prototype gewaarborgd. Omdat wij de productie in eigen hand hebben kunnen er makkelijk aanpassingen worden gedaan gedurende het productieproces wanneer dit nodig is. Voor zeer complexe prototypen maken wij gebruik van onze partners om voor u het optimale resultaat te behalen.

NNTS heeft intern de volgende mogelijkheden: draaien, frezen, kanten, zetten, zagen en TIG. niveau 2.

Validatie

Voor de validatie van uw concepten bent u bij NNTS ook aan het juiste adres. Wij stellen met u de randvoorwaarden op en simuleren (zo nodig eerst theoretisch) zo goed mogelijk onder praktijkomstandigheden.

Door kennis op het gebied van de meet- en regeltechniek zijn wij bovendien in staat het validatieproces te monitoren en de data, al dan niet verwerkt, aan u op te leveren. U heeft een werkend product en kunt dit aantonen aan medewerkers en externen!

Commercialisering

Van prototype tot volwaardig commercieel product, daar zitten nog een aantal stappen tussen. Uiterlijk, gebruiksgemak en productiemethoden worden allemaal meegenomen in het definitieve ontwerp van uw product.

Wilt u duurzaam ontwerpen? Wij kijken met u mee naar oplossingen voor bijvoorbeeld grondstofgebruik, emissies en recycling. Zo ontwikkelt u een product dat werkelijk klaar is voor de toekomst.

Contact en meer info

Bent u benieuwd wat NNTS op het gebied van prototype-ontwikkeling kan betekenen voor uw bedrijf of overheidsinstelling? Bel of mail ons dan even!

Back To Top