skip to Main Content
"Ik vind het leuk om te werken in verschillende teams, waarbij de teamgenoten andere kennis van zaken hebben, waardoor het samenwerken erg leuk en variërend is."

Functie

Ik werk als werktuigbouwkundig ingenieur en als thermisch ingenieur bij NNTS. Aangezien ik een werktuigbouwkundige bachelor gedaan heb en mijn WB master meer gericht is op energie en stromingsvraagstukken, kan ik mijn enthousiasme en kennis prima kwijt in projecten op deze twee gebieden. Als werktuigbouwkundig ingenieur houd ik mij vooral bezig met het ontwerpen van producten, het doorrekenen van krachtvraagstukken die hierbij komen kijken en het helpen met de productie van het product. Als thermisch ingenieur houd ik mij meer bezig met warmte en stromingsvraagstukken, het opzetten van numerieke modellen om het toekomstige gedrag van nieuwe systemen te voorspellen of om fouten in bestaande te vinden.

Tijdmanagement

Ik heb vooral geleerd om professioneel in een team te werken, waarbij men echt verantwoordelijk is voor zijn/haar eigen taken en werk. Daarnaast is gebleken dat tijdmanagement belangrijk is op het moment dat verschillende activiteiten/studie/werk en sport gecombineerd moeten worden. Ook al ben ik nog steeds bezig mij op dit gebied te ontwikkelen, NNTS heeft mij goed op weg geholpen om dit te bereiken.

Enthousiasme 

Ik heb met enthousiasme en plezier mee kunnen werken aan verschillende projecten voor bedrijven en voor gemeentes. Dit waren projecten op het gebied van ontwerpen en productie en op het gebied van numerieke modellen, die naar tevredenheid van onszelf en van de opdrachtgever zijn afgeleverd. Ik kijk hier met veel plezier op terug! Ook vind ik het leuk om te werken in verschillende teams, waarbij de teamgenoten andere kennis van zaken hebben, waardoor het samenwerken erg leuk en variërend is. Daarnaast is de flexibiliteit van werken en de mogelijkheid om bij te dragen aan uiteenlopende projecten zeer motiverend.

Carrière na NNTS

Ik ga proberen net zo veel enthousiasme te tonen in mijn toekomstige werk als dat ik nu doe tijdens de projecten van NNTS. De vaardigheden op het gebied van planning die ik heb geleerd bij NNTS neem ik mee, waardoor ik uitstekend ben voorbereid op de rest van mijn carrière!

Wil jij net als Richard werken bij NNTS?

Back To Top