skip to Main Content
"Door de platte bedrijfsstructuur van NNTS liggen er veel kansen om nieuwe uitdagingen aan te gaan en jezelf te ontwikkelen".

Functie

Bij NNTS ben ik werkzaam als projectleider. Deze functie omvat het leiding geven aan een projectteam, het bieden van structuur door middel van een duidelijk plan en het onderhouden van de communicatie binnen het team en naar de opdrachtgever. Als projectleider ben ik tevens verantwoordelijk voor de kwaliteit vanaf de start tot en met de oplevering van het eindproduct.

Veel geleerd

In de afgelopen twee jaar heb ik de kans gekregen om van aspirant projectleider door te groeien naar de functie van projectleider. In een handvol projecten heb ik ervaring op kunnen doen met verschillende vakgebieden binnen de techniek. Daarnaast ben ik nauw betrokken bij de groei van het bedrijf, wat een bijzonder leerzame ervaring is binnen de dynamiek van een start-up.

Mooie resultaten

Het interessante aan opdrachten op projectbasis is dat je een bedrijf een oplossing kan bieden voor een probleem dat het op wil lossen of een kans die het wil grijpen. Hiermee heb ik in samenwerking met mijn collega’s een aantal mooie resultaten neer kunnen zetten. Daarnaast heb ik het projectmanagement efficiënter weten te maken door het voltooien van enkele interne projecten. Mijn doel hierbij is om het bedrijf meer structuur te bieden waardoor NNTS een constante hoge kwaliteit kan blijven leveren.

Divers werk

Mijn werkzaamheden binnen NNTS verschillen van dag tot dag. De ene dag ben ik bezig om mijn projectteam aan te sturen, de dag erna ben ik bezig met interne ontwikkeling. Weer een dag later schuif ik aan bij een sollicitatiegesprek of een evenement. Door de platte bedrijfsstructuur van NNTS liggen er veel kansen om nieuwe uitdagingen aan te gaan en jezelf te ontwikkelen. Het bedrijf biedt mij daarmee de kans om te ontdekken waar mijn talenten en interesses liggen.

Carrière na NNTS

De kennis omtrent projectmanagement en het leiding geven aan een team zijn belangrijke ervaringen die ik mee neem in de rest van mijn carrière. De kennis en ervaring die ik op doe binnen elke uitdaging binnen NNTS probeer ik toe te passen in de volgende uitdaging.

Wil jij net als Robin werken bij NNTS?

Back To Top