skip to Main Content

NNTS ontwikkelt software van A tot Z, dus voor iedere stap in het ontwikkelproces van uw software kunt u bij ons terecht. We ontwikkelen diverse soorten software, en hebben inmiddels al een uitgebreid track record op het gebied van apps, dashboards en webapplicaties.

Vanwege onze expertise op het gebied van programmeren kunnen wij eenvoudige tot zeer complexe software ontwikkelen. Dankzij onze vraaggestuurde aanpak staan de wensen van u als klant en de ervaringen van de eindgebruiker bij ons voorop. Door middel van uitgebreide service en onderhoud kunnen we u na de realisatie van de software blijven ondersteunen.

Apps

NNTS ontwikkelt apps voor u op maat. Onze uitgebreide kennis op dit gebied zorgt ervoor dat we kunnen programmeren in een breed scala aan programmeertalen. We passen ons vanzelfsprekend aan uw wensen op dit gebied aan. Het ontwikkelproces van een app is gebruik gedreven, we maken dus eerst een mock-up van de applicatie om zeker te zijn dat de app goed zal bevallen onder de gebruikers.

Dashboards

Door het laten ontwikkelen van een dashboard kunt u uw bedrijfsprocessen beter inzichtelijk maken. Op basis van uw wensen bepalen we de functionaliteiten van het dashboard en bouwt ons team het framework op. Ook hier werken wij met mock-ups van het dashboard zodat u vooraf precies kunt zien hoe het eruit komt te zien en hoe het gaat werken.

Werken met studenten

U kunt ervoor kiezen om te werken met een multidisciplinair team van werkstudenten, onder leiding van een fulltime projectleider. Dit kan grote voordelen bieden wanneer u in de beginfase van het innovatietraject zit. U kunt door deze opzet rekenen op hoge flexibiliteit en lagere kosten.

Contactformulier

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van software ontwikkeling? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier of neem contact op via +31 (0)6 – 42 59 00 91 of info@nnts-group.nl. Vrijblijvend kunnen we dan samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Eén van onze projecten

Een voorbeeld van een van onze software projecten is een nieuwe methode van pakketbezorging voor 2DEAL. Voor dit project heeft ons team een key recorder, mobiele applicatie en een database ontwikkeld om het mogelijk te maken dat pakketjes bezorgd kunnen worden in de auto’s van consumenten. Momenteel wordt de bezorgmethode getest onder consumenten middels een pilot. Meer informatie over dit project kunt u vinden in ons portfolio.

Back To Top