skip to Main Content

Ben je student, sociaal aangelegd en enthousiast over nieuwe technische innovaties? En vind jij het leuk om anderen te overtuigen? Dan is NNTS op zoek naar jou!

Als accountmanager is het doel om nieuwe projecten binnen te halen via warme en/of koude acquisitie. Je benadert hiervoor potentiële klanten door het hele land om te kijken of er mogelijkheden zijn voor zowel projecten als uitzendwerk. Deze hebben altijd een technische draai. Verder bezoek je ook regelmatig relevante evenementen om te netwerken of om zelf te presenteren. Wij zijn op zoek naar iemand die minimaal 8 uur per week beschikbaar is voor de rol van accountmanager om het team te versterken.

Je komt in een klein team en werkt direct samen met de eigenaar van NNTS en andere accountmanagers. Hierdoor kun je ook meedenken wat betreft marktkansen en ontwikkelingen en hoe NNTS hier het beste op kan inspelen. Ben jij de brug tussen onze engineers en de klanten?

Gewenste achtergrond:

  1. Je houdt van netwerken, overtuigend verkopen en bent ondernemend ingesteld.
  2. Je bent goed in presenteren en spreken in het openbaar.
  3. Je werkt gestructureerd.
  4. Een technische achtergrond is geen vereiste, maar wel een pre.

Wij bieden jou:

  1. Een uitdagende bijbaan.
  2. Veel variatie in het werk.
  3. Talloze kansen om te netwerken met interessante bedrijven.
  4. Veel vrijheid om zelf initiatief te nemen.
  5. Ervaring opdoen met, en leren over, de aanpak van technische complexe projecten. Krijg inzicht in het traject van een probleem of vraagstelling bij de klant tot aan de gerealiseerde oplossing.

Informatie en  interesse
Ben jij dus op zoek naar een zeer dynamische bijbaan in een inspirerende omgeving? Vul dan het interesseformulier in onder vermelding van de vacature ‘accountmanager’ of stuur een mail naar HR@nnts-group.nl!

Reageer op deze vacature

Back To Top