skip to Main Content
DSC00566

Heb jij affiniteit met het ontwikkelen van dashboards en heb je ervaring met het werken aan software applicaties? Dan is de functie van dashboardontwikkelaar bij NNTS iets voor jou!

Je zult voor deze functie rond de 8 tot 12 uur per week werken op projectbasis binnen teams met andere studenten. Bij ons krijg je de kans om veel verantwoordelijkheid op je te nemen en dashboards van A tot Z te ontwikkelen. Dit betekent dat je de functionaliteiten bepaalt, het framework opbouwt en uiteindelijk dit implementeert. Je ontwikkelt in deze functie zowel front- als backend software voor online en offline applicaties, afhankelijk van het project. Je speelt dus een belangrijke rol binnen een verscheidenheid aan projecten. Wij zijn voor deze functie op zoek naar iemand met de volgende achtergrond:

  • Je bent in staat om zelfstandig een dashboard te ontwikkelen.
  • Je hebt ervaring met het werken aan software applicaties.
  • Je kunt werken met python.
  • Kunnen werken met C# is een pre.

Bij NNTS krijg je de kans op een ambitieuze bijbaan in een inspirerende omgeving. In de functie van dashboard ontwikkelaar krijg jij de kans om de tijdens je studie opgedane kennis in de praktijk te brengen. Je krijgt daarnaast de kans om jezelf te profileren bij interessante bedrijven.

Dus ben jij op zoek naar uitdagende bijbaan en lijkt deze functie je interessant? Vul dan het interesseformulier in onder vermelding van ‘dashboard ontwikkelaar’!

Reageer op deze vacature

Back To Top