skip to Main Content

Voor komende projecten zijn wij op zoek naar programmeurs die goed bekend zijn met programmeren in zowel front-end en/ of back-end. We zoeken iemand die hierin overzicht kan houden en structuur aanbrengt. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als programmeur werk je samen met andere programmeurs en ben je verantwoordelijk voor de structuur en de aanpak.  Je bent betrokken bij diverse projecten waar software moet worden geschreven voor de aansturing van mechatronische systemen of elektronische apparaten. Andere projecten betreffen de ontwikkeling van apps, dashboards, databases en webapplicaties. Afhankelijk van het project zul je zelf software schrijven of een meer adviserende rol op je nemen. Hiervoor werk je in teams van multidisciplinaire studenten.

Je bent verantwoordelijk voor de software, de compatibiliteit met de rest van het systeem en een goede aansluiting van de software met de gebruiker. In samenwerking met de andere teamleden lever je een professioneel resultaat volgens de verwachtingen van de opdrachtgever en de moderne gebruiker.

Je werkt op projectbasis waarbij je afhankelijk van het project en deadlines 8 tot 12 uur per week kan maken.  Door onze unieke werkwijze ben je flexibel in je werktijden en heb je de mogelijkheid om per week je werkindeling zelfstandig in te vullen.

Interesse? Vul dan het interesseformulier in onder vermelding van vacature Programmeur.

Reageer op deze vacature

Back To Top