skip to Main Content
  1. Studeer je aan de Universiteit Twente of Hogeschool Saxion?
  2. Studeer je werktuigbouwkunde, elektrotechniek, informatica of vergelijkbaar?
  3. Wil jij je kennis graag op een flexibele manier in de praktijk brengen en ervaring opdoen met het bedrijfsleven?
  4. Wil je graag samenwerken met ambitieuze medestudenten binnen een professionele organisatie?

Kun jij ja antwoorden op bovenstaande vragen? Dan hebben wij een mooie kans voor je! Wij werken namelijk met een team van werkstudenten aan de ontwikkeling van een compleet nieuw teeltsysteem voor groenten. In dit project werk je niet alleen samen met gedreven en ambitieuze medestudenten maar ook met professionals uit de voedingsmiddelenindustrie. Je werkt rechtstreeks samen met een innovatieve opdrachtgever.

Samen met het team werk je aan de inrichting van een complete kweek/productie lijn. Voorbeelden van werkzaamheden zijn onder andere het brainstormen over oplossingen, ontwerpen van nieuwe machines, het ontwikkelen van software applicaties voor de aansturing van deze machines en het leveren van productietekeningen aan productiepartners. Daarnaast worden er regelmatig prototypes gemaakt om de ontwerpen te valideren en optimaliseren. Idealiter ben je gemiddeld minimaal 8-12 uur per week beschikbaar.

Lijkt dit je wat? Neem dan snel contact met ons op via 0642590091 of sollicitaties@nnts-group.nl. Wie weet spreken we je snel!

Reageer op deze vacature

Back To Top