skip to Main Content

Heb jij verstand van microcontrollers, PCB’s en het ontwerpen hiervan? Vind je het leuk om hardware te ontwerpen waarop onze software engineers kunnen programmeren? Of ben je juist meer thuis in het programmeren van software? Dan is NNTS op zoek naar jou!

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar studenten elektrotechniek: zowel voor de ontwikkeling van hardware als software. Op het gebied van hardware zijn we op zoek naar iemand met affiniteit met microcontrollers, PCB’s, en die weet wat er nodig is om een platform volledig op te bouwen. Je hebt dus ervaring hebben met het aanpakken van elektrotechnische projecten, of je bent hier op professionele of hobbymatige basis mee bezig.

Als elektrotechnicus ben je verantwoordelijk voor het uitzoeken van de hardware of software en het ontwerpen hiervan. In samenwerking met de andere teamleden lever je een professioneel resultaat volgens de verwachtingen van de opdrachtgever en de moderne gebruiker. Je werkt op projectbasis waarbij je afhankelijk van het project en deadlines 8 tot 12 uur per week kan maken. Door onze unieke werkwijze ben je flexibel in je werktijden en heb je de mogelijkheid om per week je werkindeling zelfstandig in te vullen.

Gewenste achtergrond:

  • Je beschikt over voldoende kennis van elektrotechniek.
  • Je studeert op HBO/WO niveau.
  • Je bent ambitieus en betrokken.
  • Je hebt kennis van het ontwikkelen van hardware of software.

Wij bieden jou:

  • Een uitdagende bijbaan in een inspirerende omgeving.
  • De kans om relevante werkervaring op te doen tijdens je studie.
  • De mogelijkheid om jezelf te profileren bij interessante bedrijven.

Informatie en interesse

Interesse? Vul dan het interesseformulier in onder vermelding van ‘vacature student Elektrotechniek’.

Reageer op deze vacature

Back To Top