skip to Main Content
Startup Stock Photos

Achtergrondinformatie

Via Technische Werkstudent biedt NNTS naast projectwerk ook de mogelijkheid om als uitzendkracht aan de slag te gaan bij een bedrijf. Als uitzendkracht kan een bedrijf je op verschillende manieren inzetten, waarbij altijd gewerkt wordt aan een technisch aspect. Zo kan je aan een intern vraagstuk werken of bijspringen binnen het bedrijf waar nodig. Hierdoor kan je de kennis die je hebt opgedaan bij je studie meteen in de praktijk toepassen en van toegevoegde waarde zijn voor verschillende organisaties.

Tijdsbesteding

Afhankelijk van het type uitzendwerk kan je 8-16 uur in de week aan de slag. Vaak duurt het uitzendwerk een aantal weken tot een aantal maanden, afhankelijk van de grootte van het werk waarmee jij aan de slag gaat. Het werk is in principe altijd flexibel in te delen, waardoor het goed te combineren is met jouw studie.

Heb je hier interesse in? Vul dan het interesseformulier in. Zo word je opgenomen in onze database en kijken wij of er een bedrijf is dat jouw expertise en kennis kan gebruiken! Als nog vragen? Mail dan naar HR@nnts-group.nl. Of wil je iets meer zicht krijgen op het soort werk dat wij ons binnenkomt? Neem dan een kijkje hier. Zit er niet iets bij wat jou interesseert? Niet getreurd, dit is slechts een greep uit een breed scala aan aanvragen die bij ons binnenkomt.

Interesseformulier

Via het interesseformulier zullen er een aantal gerichte vragen gesteld worden zodat wij op zoek kunnen naar een passende en geschikte opdracht.

Klik hier om je aan te melden voor uitzendwerk.

Back To Top